CUC 2014 – podsjetnik za prijavu radova

Od   /  29. svibnja 2014.  /  Nema komentara

Podsjećamo da je rok za prijavu punog teksta konferencijskih radova 1. lipnja. Svoje prijedloge radova možete prijaviti online na adresi https://radovi.cuc.carnet.hr. Novost je i da autor konferencijskog rada ostvaruje pravo na povlaštenu kotizaciju koja iznosi 50% od cijene pune kotizacije. U slučaju da rad ima više autora pravo na popust ostvaruje samo prvi autor rada dok ostali autori i dalje plaćaju punu kotizaciju.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet poziva sve zainteresirane da aktivno sudjeluju na ovogodišnjoj korisničkoj konferenciji CUC 2014, koja će se pod nazivom “Povežite se, polijećemo” od 19. do 21. studenoga održati u Hotelu Antunović u Zagrebu.

Kroz pozvana predavanja, radove, radionice te prezentacije i okrugle stolove, tijekom tri konferencijska dana, na CUC-u 2014 će se raspravljati o sljedećim temama:

  • Novi svjetovi e-sadržaja
  • Sinergijom projekata do zajedničkog cilja
  • Online odgovornost
  • Umreženi svijet / (od)spojeno društvo
  • Nove tehnologije i metodologije
  • Digitalno sazrijevanje obrazovnih ustanova
  • Pomičemo granice

Više informacija o temama i podtemama oko kojih je koncipiran program i prijavama radova možete pronaći na webu konferencije na adresi http://cuc.carnet.hr.

Popratno događanje ovogodišnjeg CUC-a bit će Webfestival, natjecanje autora i korisnika sadržaja na Internetu. Webfestival 2014 bavit će se temom obrazovnih interaktivnih online igara. Pod sloganom “Učenje je igra” Webfestival 2014 ove će godine zaprimati prijave do 26. rujna 2014. godine putem prijavnice objavljene na http://webfestival.carnet.hr/2014_natjecanje_prijava.

U okviru posebne programske cjeline pod nazivom sys.trek, na konferenciji CUC 2014 bit će organizirana posebna predavanja, prezentacije i radionice za sistem inženjere s ustanova članica CARNeta.

Sve dodatne informacije o konferenciji, Webfestivalu te prijavi radova, dostupne su na webu konferencije ili putem maila na adresi .

Pratite nas i na Facebooku na adresi http://www.facebook.com/CARNet.CUC te na Twitteru na http://twitter.com/CARNet_CUC te pod oznakom #CARNetCUC.

Oznake: ,


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook