Otvorene prijave i objavljen preliminarni program CUC-a 2013

Od   /  04. rujna 2013.  /  Nema komentara

Prenosimo:

Od jučer, 3. rujna 2013. godine, otvorene su prijave za 15. CARNetovu korisničku konferenciju CUC 2013 koja ce se, pod nazivom “Dohvati znanje!”, održati od 20. do 22. studenoga 2013. godine u Zagrebu u Hotelu Antunović.

Registracijski obrazac dostupan je na adresi http://www.adriatica.net/kongres_hr.htm?kongresID=cuc_2013.

Autori prihvaćenih radova (odnosno barem jedan autor, ukoliko ih je vise) trebaju se prijaviti za sudjelovanje na konferenciji u razdoblju od 4. Do 23. rujna 2013. godine. Prijava autora preduvjet je za uvrštavanje rada u konačni program konferencije.

Preliminarnu verziju programa možete preuzeti na adresi
http://cuc.carnet.hr/2012/dokumenti?dm_document_id=744&dm_dnl=1, a detaljni
opisi radionica dostupni su na adresi
http://cuc.carnet.hr/2013/program/radionice.

U okviru posebne programske cjeline pod nazivom sys.track, na konferenciji CUC 2013 bit ce organizirana posebna predavanja, prezentacije i radionice za sistem inženjere i ostale tehničke osobe s ustanova članica CARNeta.

Popratno događanje ovogodišnjeg CUC-a je i Webfestival, natjecanje autora i korisnika sadržaja na Internetu. Webfestival 2013 bavi se temom mobilnih webova, u ovom trenutku aktualnom temom u svijetu informacijskih i komunikacijskih tehnologija. Na Webfestival natjecanju mogu sudjelovati svi
zainteresirani u Republici Hrvatskoj, koji imaju izrađen mobilni web, a prijavljene mobilne webove pregledavat ce i ocjenjivati Ocjenjivački sud.

Ovogodišnju CARNetovu konferenciju prati i natjecanje naziva “Priprema, pozor – sat!”. Natjecanje je namijenjeno svim nastavnicima osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj, koji izrađuju i primjenjuju digitalne nastavne materijale u nastavi. Preduvjet za sudjelovanje u natjecanju je da nastavnik ima objavljen digitalni nastavni materijal na Portalu za škole. Zadatak natjecanja je kvalitetno i uspješno primijeniti bilo koji digitalni nastavni materijal s Portala za škole u jednoj nastavnoj jedinici.

Sve dodatne informacije o konferenciji, prijavi sudionika, kotizaciji i prijevozu dostupne su na službenim stranicama konferencije (http://cuc.carnet.hr/2013) ili putem maila .

Pratite nas i na Facebooku (http://www.facebook.com/CARNet.CUC) te na Twitteru (http://twitter.com/CARNet_CUC) te pod oznakom #CUC2013.

Oznake: ,


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook