Webinar “Uvod u izradu e-knjiga”

Od   /  01. svibnja 2013.  /  Nema komentara

U petak, 10. svibnja 2013. godine u 11 sati u organizaciji CARNetove E-learning akademije održat će se još jedan u nizu webinara. Webinar pod nazivom “Uvod u izradu e-knjiga” održat će Daniel Domović, znanstveni novak Zavoda za temeljne prirodne i tehničke znanosti na Tekstilno-tehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i CARNetov suradnik u Odjelu za podršku obrazovanju.

U sklopu webinara pokazat će se kako od ideje doći do gotove e-knjige primjenom besplatnih alata, od kojih su neki otvorenog koda. Budući da mnogi nastavnici već imaju pripremljene digitalne materijale, pokazat će se kako iz već gotovog, ranije pripremljenog sadržaja (npr. u Word-u) metodom konverzije u ePub format napraviti e-knjigu.

Webinaru možete pristupiti 10. svibnja u 11 sati na adresi https://acp.carnet.hr/ela. Da biste se uključili, kod prijave odaberite opciju “gost”. Nakon predavanja sudionici će imati prilike postavljati pitanja.
Preporučeni web preglednici za sudjelovanje u webinaru su Internet Explorer i Mozilla Firefox.

Oznake: ,


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook