Na riječkom FF-u upisi za cjeloživotno učenje talijanskog jezika

Od   /  11. ožujka 2011.  /  Nema komentara

Program odgovara specifičnim potrebama usavršavanja jezika i kulture radi stjecanja stručnih kompetencija za obavljanje poslova u raznim strukturama

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci do 8. ožujka provodi natječaj za upis programa cjeloživotnog učenja Stručno usavršavanje talijanskog jezika, komunikacije i kulture – najavio je na konferenciji za novinare dekan prof.dr. Predrag Šustar.

Pojašnjavajući kako je riječ o prvom dijelu programa koji omogućuje usvajanje i razvoj širokog spektra raspona profesionalnih vještina potrebnih za obavljanje raznovrsnih djelatnosti u različitim društvenim područjima dekan je najavio da će se na jesen održati drugi dio tog programa, a istovremeno će se pokrenuti i preddiplomski studij talijanistike, te će se oformiti i Odsjek talijanistike.

Dodajući kako će se prvi dio programa održati kao tromjesečni program doc.dr. Gianna Mazzieri Sanković istaknula je da je za upis programa potrebno aktivno poznavanje talijanskog jezika, kao i završen bilo koji preddiplomski ili diplomski studij.

Više u članku Novog lista.


Produženi upisi za stručno usavršavanje talijanskog jezika

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci do produžio je rok za prijavu na natječaj za upis programa cjeloživotnog učenja Stručno usavršavanje talijanskog jezika , komunikacije i kulture do 18. ožujka.

Više u članku Novog lista.

Oznake: , , , , ,


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook