UNI2020 na FZRi2020 – Snimka tribine „Sustav etike u znanosti i visokom obrazovanju: od obećavajućih polazišta do dirigirane marginalizacije“

Od   /  12. listopada 2020.  /  Nema komentara

Tribinom „Sustav etike u znanosti i visokom obrazovanju: od obećavajućih polazišta do dirigirane marginalizacije“, u organizaciji Udruge za razvoj visokoga školstva “Universitas”, danas je u Rijeci započelo novo izdanje Festivala znanosti Rijeka. Za sve one koji nisu mogli biti s nama, imamo dobre vijesti – snimka tribine dostupna je na mrežnim stranicama Festivala znanosti Rijeka.

Gost tribine bio je Dražen Hoffman iz GONGa, a moderatorica prof. dr. sc. Jasminka Ledić. Posjetitelji tribine imali su priliku pobliže se upoznati s problematikom etičkih standarda u znanosti i visokom obrazovanju, a gost tribine dao je istraživačko-analitički i osobni uvid o stanju u Hrvatskoj na tu temu.

Ovogodišnje izdanje Festivala znanosti Rijeka održava se na temu Kultura znanosti, traje od 12.10. do 17.10.2020. godine, a sve informacije o programu dostupne su na službenoj web stranici.

 

Oznake: , , , , , , ,


RSS  |  Facebook