Predstavljanje publikacije Europske komisije „Pregled obrazovanja i osposobljavanja 2018.“

Od   /  29. studenoga 2018.  /  Nema komentara

Prenosimo:

Poštovana/i,

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH pozivaju vas na predstavljanje ovogodišnjeg izdanja publikacije Europske komisije „Pregled obrazovanja i osposobljavanja 2018.“, koje će se održati u utorak, 4. prosinca 2018., u 11:00 sati u Kući Europe, Cesarčeva 4-6 (Ban centar) u Zagrebu.

Pregled obrazovanja i osposobljavanja objavljuje se godišnje s ciljem pružanja uvida u stanje obrazovanja i osposobljavanja u Europi na temelju kvalitativnih i kvantitativnih pokazatelja. Publikacija prati napredak država u ostvarivanju ciljeva postavljenih programom Obrazovanje i osposobljavanje 2020., te uključuje analizu razvoja politika u svakoj državi članici EU, uključujući i u Hrvatskoj.

Ovom prilikom, pored predstavljanja izvješća hrvatskoj javnosti i dionicima u području obrazovanja, održat će se i panel rasprava s uvaženim sudionicima o aktualnim obrazovnim temama u Hrvatskoj i u Europskoj uniji.

Molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije do subote, 01. prosinca 2018., na adrese elektroničke pošte: , u kopiju maila ili na broj telefona 01 4594 537. Za sve upite stojimo na raspolaganju.

Veselimo se skorom susretu!

S poštovanjem,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH i Europska komisija

Oznake: ,


RSS  |  Facebook