EFRI International Business Workshops 2018 – Ekonomski fakultet u Rijeci

Od   /  13. svibnja 2018.  /  Nema komentara

Prenosimo poziv na otvorenje novog ciklusa programa „ EFRI International Business Workshops 2018“ u ponedjeljak, 14. svibnja 2018. godine, s početkom u 10 sati (dvorana Aneksa, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci).

Na svečanom djelu otvorenja govorit će:

  • Tomislav Galović – voditelj projekta
  • Danijela Sokolić – prodekanica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta U Rijeci
  • Blanka Kalokira, viša stručna suradnica HGK – Županijske komore Rijeka
  • Tihomir Čordašev – predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke
  • Petar Mamula – zamjenik župana Primorsko-goranske županije

Šestodnevna međunarodna radionica „Pregovaranje u međunarodnom poslovanju / EFRI International Business Workshop“ na Ekonomskom fakultetu u Rijeci okupit će od 14. do 20. svibnja 2018. godine, dvadeset studenta iz zemalja članice EU, koji će kroz pomno osmišljen program na engleskom jeziku usavršavati svoje komunikacijske vještine u području međunarodnog poslovanja. Studenti koji uspješno polože sve module dobivaju IB&M certifikat te ostvaruju 6 ECTS bodova za koje mogu zatražiti priznanje pri matičnim Sveučilištima. Sudionici radionice dolaze iz Nizozemske, Cipra, Njemačke i Hrvatske. Specifičnost radionice su znanstvena dimenzija – predavanja su temeljena na znanstvenim istraživanjima predavača i stručna dimenzija programa – predavanja obuhvaćaju praktična iskustava, terensku nastavu i rezultat su suradnje s institucijama javnog i poslovnog sektora.

Ekonomski fakultet kroz ovu radionicu te kroz programe formalnog i neformalnog obrazovanja, kao i studijski smjer na engleskom jeziku, razvija se u smjeru internacionalizacije programa te povećanja međunarodne vidljivosti među visokoškolskim institucijama.

Oznake: ,


RSS  |  Facebook