Javna rasprava: Natječaj za dodjelu nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci

Od   /  13. ožujka 2016.  /  Nema komentara

Javna rasprava: Natječaj za dodjelu nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci – Natječaj se raspisuje s ciljem odabira najzaslužnijih znanstvenika, umjetnika i asistenata koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom i nastavnom radu te svojim djelovanjem u javnosti pridonijeli razvoju znanosti na Sveučilištu u Rijeci u protekloj akademskoj godini, te unapređenju šire zajednice.

Poštovani bivši i budući korisnici Zaklade Sveučilišta u Rijeci,
Na prijedlog ravnateljice Zaklade Sveučilišta u Rijeci doc. dr. sc. Ive Rinčić i odluke Upravnog odbora Zaklade donesene na 68. sjednici održanoj 15. prosinca 2015., utvrđeno je da se Natječaj za nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci stavi na javnu raspravu kako bi se djelatnici i studenti sastavnica Sveučilišta u Rijeci očitovali o formi i sadržaju Zakladinog natječaja za NAGRADU te komentirali postojeće i predložili nove kriterije. Vijest o javnoj raspravi objavljena je na mrežnim stranicama Sveučilišta http://www.uniri.hr/ a svoje komentare i prijedloge možete ostaviti na Share Point Portalu (priloženi su tekst natječaja i prijavni obrasci zadnjeg raspisanog natječaja za Nagradu Zaklade (za ak. god. 2013./2014.) te dokument odgovori na upite). Cilj nam je zajednički unaprijediti i osuvremeniti daljnje Natječaje za nagradu Zaklade te se stoga unaprijed zahvaljujemo na Vašim konstruktivnim smjernicama.
Svoje komentare možete poslati i na mail .
Želimo naglasiti da je to prvi korak javne rasprave svih natječaja Zaklade te nam je Vaše mišljenje od iznimnog značaja.
Srdačno i hvala,
Vaša Zaklada.

Oznake: ,


RSS  |  Facebook