Uskoro 10. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Od   /  12. listopada 2014.  /  Nema komentara

66 izlagača iz 16 zemalja predstavljaju mogućnosti studiranja i financiranja studija

Idući tjedan će se održati 10. jubilarni Sajam stipendija i visokog obrazovanja u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja. Sajam će se održati u utorak, 14. listopada 2014. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu (od 10 do 18 sati) te u četvrtak, 16. listopada 2014. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci (od 10 do 17 sati). Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Francuska, a na Sajmu ukupno sudjeluje 66 izlagača iz Europe, Sjeverne Amerike, Bliskog Istoka i Azije koji će predstaviti svoje studijske programe i programe stipendiranja. Ovogodišnji Sajam će imati bogat program, uvaženog znanstvenika kao gosta predavača iz Francuske te okrugli stol o poboljšanju sustava studentskih potpora u Hrvatskoj. Detaljnije informacije o Sajmu i program događanja dostupni su na www.stipendije.info/hr/sajam i na www.facebook.com/trazim.stipendiju.
Ulaz na Sajam je slobodan.

Na 10. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja će mogućnosti međunarodnog obrazovanja predstaviti izlagači iz 15 različitih zemalja Europe, Sjeverne Amerike, Bliskog Istoka i Azije, dok će mogućnosti studiranja i stipendiranja u Hrvatskoj predstaviti 14 hrvatskih institucija.

Više pročitajte u priopćenju Instituta za razvoj obrazovanja.

Oznake: ,


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook