Poziv na tribinu – Kurikulum ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja

Od   /  25. svibnja 2014.  /  Nema komentara

Učiteljski fakultet Sveučilišta u Rijeci upućuje poziv na javnu tribinu o Nacrtu Kurikuluma ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Tribina će se održati 27. svibnja 2014. godine, s početkom u 13:00 sati na Učiteljskom / Filozofskom fakultetu (Kampus) u predavaonica 006.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta otvorilo je 20. svibnja 2014. javnu raspravu o Nacrtu Kurikuluma ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, čiji je sastavni dio kurikulum predškole.

Dokument će predstaviti prof.dr.sc. Edita Slunjski s Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, predsjednica stručnog povjerenstva za izradu Kurikuluma sa svojim suradnicama – članicama povjerenstva: prof.dr.sc. Lidijom Vujičić, Učiteljski fakultet u Rijeci, Davorkom Guštin višom savjetnicom za predškolski odgoj AZOO, Karmen Pavlić i Anom Franko, magistricama ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, Helenom Burić, prof., pedagoginjom dječjeg vrtića Siget u Zagrebu.

Moderatorica tribine biti će prof.dr.sc. Jasna Krstović.

Poziv na tribinu

Oznake: ,


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook