Približava se prvi EducationUSA Higher Education Fair

Od   /  23. ožujka 2014.  /  Nema komentara

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu i mrežom EducationUSA, poziva učenike i studente na EducationUSA Higher Education Fair koji će se održati u utorak, 25. ožujka 2014. od 15 do 18 sati u hotelu Westin, Izidora Kršnjavoga 1, u Zagrebu. Na sajmu će se predstaviti 8 američkih sveučilišta i koledža među kojima su svjetski poznata visoka učilišta poput University of California Berkeley i Northeastern University, te Rochester Institute of Technology (RIT) koji svoje kampuse ima i u Zagrebu i Dubrovniku. Na sajmu će također sudjelovati stručnjaci portala posao.hr i edukacija.hr koji će održavati radionice i savjetovanja za uspješno predstavljanje sveučilištima i poslodavcima kroz životopis, motivacijsko pismo i intervju. Više informacija dostupno je na internetskoj stranici www.iro.hr i Facebook stranici www.facebook.com/studiranje.u.inozemstvu.

Poseban dio sajma predstavlja kutak za standardizirane testove i obrazovno savjetovanje u kojem će savjetnice IRO-a i EducationUSA mreže posjetiteljima pružati informacije o pronalasku studijskih programa i stipendija u SAD-u, kao i savjete za polaganje potrebnih testova kao što su TOEFL, GMAT, GRE i SAT. Predstavnici Američkog veleposlanstva u Zagrebu te studenti američkih sveučilišta ujedno će s posjetiteljima Sajma podijeliti vlastita iskustva i savjete iz prve ruke za upis na studij u SAD-u.

Više pročitajte u priopćenju Instituta.

Oznake:


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook