Obrazovno savjetovanje za upis na studij u inozemstvu

Od   /  21. siječnja 2014.  /  Nema komentara

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), u suradnji s Info zonom iz Splita, 23. siječnja 2014. organizira dva predavanja o novim mogućnostima studiranja u Europi nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju, te mogućnostima studiranja u SAD-u. Sjedinjene Američke Države prednjače u međunarodnom obrazovanju jer privlače 16.5% svih mobilnih studenata u svijetu, a slijede ih Velika Britanija s 13%, Njemačka sa 6.3% i Francuska sa 6,2% međunarodnih studenata.* Raspored predavanja u Info zoni u Splitu i dodatne informacije o studiranju u inozemstvu dostupne su na www.iro.hr i na Facebook zajednici Želim studirati u inozemstvu.

Tijekom predavanja, Iva Mara Ljuština, obrazovna savjetnica u IRO-u, pružit će posjetiteljima smjernice za odabir studijskog programa, postupak prijave na inozemna sveučilišta i pronalazak financijske potpore za studij na europskim i američkim sveučilištima. Predavanja će se održati 23. siječnja 2014. u prostorijama udruge Info zona (Jerina 1, Split) prema sljedećem rasporedu:

  • 17:00 do 18:10 sati: Studirati u EU!
  • 18:30 do 19:40 sati: 5 koraka do studija u SAD-u

Više u pročitajte priopćenju Instituta.

Oznake: ,


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook