Info dan za Obzor 2020.

Od   /  24. siječnja 2014.  /  Nema komentara

Prenosimo poziv na informativni dan okvirnog programa Obzor 2020. za područje društvenih i humanističkih znanosti, „Uključiva, inovativna i promišljena društva“ te horizontalnu aktivnost „Znanost u društvu i za društvo“.

Informativni dan održat će se u organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta 31. siječnja 2014. godine u velikoj dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38, Zagreb s početkom u 9 sati.

Program obuhvaća prezentacije predstavnika Europske komisije koji će predstaviti radni program i natječaj za navedeno područje te pozicioniranje društvenih i humanističkih znanosti na horizontalnoj razini u okvirnom programu Obzor 2020. Bit će predstavljene i opće smjernice i pravila novog okvirnog programa za istraživanje i inovacije, financijski i pravni aspekti te primjeri dobre prakse hrvatskog sudjelovanja u projektima FP7 programa. Napominjemo kako će se dio informativnog dana održati na engleskom jeziku bez prijevoda.

Sudjelovanje je potrebno prijaviti najkasnije do 29. siječnja putem sljedeće poveznice.

Program informativnog dana

Oznake: ,


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook