Pokrenut projekt „Hrvatski katalog znanja, vještina i kompetencija za studije strojarstva temeljen na ishodima učenja“

Od   /  02. prosinca 2013.  /  Nema komentara

Prenosimo obavijest da je u kolovozu ove godine pokrenut IPA projekt pod nazivom ME4CataLOgue (Mechanical Engineering for Catalogue) – Hrvatski katalog znanja, vještina i kompetencija za studije strojarstva temeljen na ishodima učenja (za preddiplomski, diplomski i doktorski studij. Nositelj projekta je Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, a partneri na projektu su Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Tehnički fakultet u Rijeci i Institut za razvoj obrazovanja.

U nastavku dostavljamo prvi kvartalni bilten projekta. Cilj biltena je kontinuirano obavještavati javnost o projektnim aktivnostima i postignutim rezultatima u sklopu projekta. Bilten je namijenjen studentima, nastavnom i administrativnom osoblju na visokim učilištima u području strojarstva, ali i svih drugih obrazovnih područja u kojima je već započeo ili će tek započeti rad na provedbi i daljnjem razvoju Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira.

Bilten ME4CataLOgue Br.1

Oznake: , , ,


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook