Stipendije za studij na Central European University-u

Od   /  04. studenoga 2013.  /  Nema komentara

Institut za razvoj obrazovanja, ovlašteni predstavnik Central European University-a (CEU) za Hrvatsku, objavljuje da je raspisan natječaj za upis i stipendije na CEU-u za akademsku godinu 2014./15. CEU pruža financijsku potporu za studij većini upisanih studenata kroz fond stipendiranja u ukupnoj vrijednosti od 20 milijuna eura.

Smješten u samom srcu Europe, CEU već 20 godina izvodi međunarodno priznate studijske programe na engleskom jeziku, te pruža financijsku potporu za studij većini upisanih studenata. Na CEU-u studira više od 1400 studenata iz preko 100 zemalja svijeta, što studijsko iskustvo čini izrazito međunarodnim, a od 2001. godine na CEU-u je studiralo više od 250 hrvatskih studenata.

Central European University svake godine dodjeljuje stipendije svojim studentima u ukupnoj vrijednosti od 20 milijuna eura, uz dodatnih 240 tisuća eura potpore u svrhu usavršavanja, putovanja ili istraživanja. Potpune stipendije pokrivaju troškove programa, smještaja, zdravstvenog osiguranja te osiguravaju mjesečni džeparac za preostale životne troškove.

Više pročitajte u priopćenju Instituta.

Oznake: ,


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook