“Opismeni me prije Nove godine/nove godine/Nove Godine!”

Od   /  22. listopada 2013.  /  Nema komentara

Udruga studenata kroatistike „Idiom“ raspisuje natječaj namijenjen studentima kroatistike koji žele sudjelovati u projektu „Opismeni me prije Nove godine/nove godine/Nove Godine!“, koji će se održati na Filozofskome fakultetu u Rijeci. Cilj je povećati angažiranost studenata u rješavanju pravopisnih problema hrvatskoga standardnog jezika te educirati studente Sveučilišta u Rijeci o trenutačnim pravopisnim problemima. U tu svrhu studenti kroatistike u ovom projektu imaju ulogu predavača.

Predavanja i radionice održavat će se tijekom četiriju petaka u studenome, točnije 8., 15., 22. i 29. studenoga 2013. u trajanju od 14 do 18 sati. Studenti predavači u jednome će od navedenih termina održati predavanje s radionicom. Natječaj se raspisuje s ciljem odabira 10 studenata Odsjeka za kroatistiku Filozofskog fakulteta u Rijeci. Tekst Natječaja i obrazac za prijavu možete pronaći na http://usk-idiom.hr/ i ovdje.

Oznake:


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook