Međunarodni seminar o priznavanju prethodnog učenja

Od   /  16. studenoga 2012.  /  Nema komentara

Prenosimo poziv Instituta za razvoj obrazovanja na Međunarodni seminar o priznavanju prethodnog učenja (6.12.2012).

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na međunarodni seminar o priznavanju prethodnog učenja (Recognition of Prior learning – RPL), koji zajednički organiziraju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Institut za razvoj obrazovanja (IRO). Seminar će se održati 6. prosinca 2012. godine u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38, Zagreb.

Predstavnici partnerskog međunarodnog konzorcija, projekta University Recognition of Prior Learning Centres -Bridging Higher Education with Vocational Education and Training u kojem sudjeluje Institut za razvoj obrazovanja predstavit će neke od prvih rezultata projekta.

Cilj projekta je doprinijeti razvoju Priznavanja prethodnog učenja (RPL) pružajući uvid u proceduralne, formalne, pravne i kulturološke temelje za RPL u kontekstu visokog obrazovanja, s posebnim naglaskom na sveučilišta.

Između ostalog, na seminaru će se raspravljati o razvoju modela priznavanja prethodnog učenja u kontekstu razvoja nacionalnih kvalifikacijskih okvira, o čemu će posebno govoriti istaknuti domaći stručnjaci.

Agendi seminara možete pristupiti ovdje.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje ljubazno Vas molimo da svoje prijave pošaljete do 20. studenoga 2012. na adresu: .

Više informacija o projektu možete pronaći na internetskoj stranici: http://www.u-rpl.eu/.

Oznake:


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook