Studentu Akademije primjenjenih umjetnosti nagrada za najbolju ambalažu

Od   /  10. svibnja 2011.  /  Nema komentara

U sklopu festivala ambalaže FEST.A CROPAK 2011, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskoga u Zagrebu 6. svibnja 2011., dodijeljene su nagrade za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu. Pobjedničku ambalažu Studentske kreativne radionice CROPAK 2011 izradio je Andrea Brajnović, student Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci pod mentorskom palicom doc. Aljoše Brajdića.

Na ovogodišnjoj radionici sudjelovalo je 128 studenata iz slijedećih ustanova: Grafički fakultet Svuečilišta u Zagrebu, Umjetnička akademija Svučilišta u Splitu, Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci i Agora – Visoka škola tržišnih komunikacija s pravom javnosti, Zagreb.

Zadatak ovogodišnje Radionice bio je oblikovanje serije kozmetičkih proizvoda s posebnom namjenom tvrtke SUBAN. U prvom krugu žiriranja u kojem su sudjelovali mentori radionica, naručitelj i supervizor, izdvojeno je 6 najboljih radova. Radovi dvoje studenata s Akademije ušli su u finale (Mateja Rusak i Andrea Brajnović). Pobjednik ovogodišnje Studentske kreativne radionice CROPAK 2011. je student 4. godine Likovne pedagogije Andrea Brajnović s Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci. Rješenje će biti realizirano te će se u bliskoj budućnosti proizvodi tvrtke SUBAN s dizajnom našeg studenta nalaziti na policama diljem Hrvatske.

Oznake: ,


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook