Universitasov prilog javnoj raspravi o Nacrtu prijedloga izmjena i dopuna Statuta Sveučilišta u Rijeci

Od   /  12. siječnja 2010.  /  Komentari isključeni za Universitasov prilog javnoj raspravi o Nacrtu prijedloga izmjena i dopuna Statuta Sveučilišta u Rijeci

Poštovani i dragi članovi Universitasa,

Odlukom Senata Sveučilišta u Rijeci od 8. prosinca 2009. godine otvorena je javna rasprava o Nacrtu prijedloga izmjena i dopuna Statuta Sveučilišta u Rijeci (pročišćeni tekst od 10. prosinca 2008. godine), kojega možete pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta. U skladu s ciljevima svoje djelatnosti, smatramo da Udruga za razvoj visokoga školstva Universitas treba dati svoj doprinos javnoj raspravi.

Prvu verziju Universitasovog priloga javnoj raspravi priredili su Saša Zelenika, Jasna Krstović i Jasminka Ledić. Molimo Vas da ovaj prilog pomno pročitate i komentirate, a svoje prijedloge za reviziju ovoga prijedloga pošaljete do srijede, 20. siječnja 2010. godine. Nakon dobivanja Vaših sugestija revidirani prijedlog objavit ćemo na mrežnim stranicama Universitasa i poslati ga Povjerenstvu za izmjene i dopune Statuta Sveučilišta u Rijeci.

Unaprijed zahvaljujem na Vašim prilozima i srdačno Vas pozdravljam.

Jasminka Ledić, predsjednica

Za više informacija pogledajte: Universitas – prilog javnoj raspravi Statut UNIRI

Oznake: , ,


RSS  |  Facebook