Poziv na konferenciju 4. Dani obrazovnih znanosti / 4th Days of Educational Sciences – Call for Papers

Od   /  16. svibnja 2018.  /  Nema komentara

Prenosimo poziv na konferenciju 4. Dani obrazovnih znanosti.

Cijenjene kolegice i kolege,

željeli bismo Vas podsjetiti da će se znanstvena konferencija 4. Dani obrazovnih znanosti održati 25. i 26. listopada 2018. godine u Zagrebu u organizaciji Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu – Centar za istraživanje i razvoj obrazovanja.

Molimo imajte na umu kako je rok za prijavu sažetaka 01. lipnja 2018. godine.

Dani obrazovnih znanosti su bijenalni znanstveni skup kojim se otvara prostor za suradnju i umrežavanje istraživača koji obrazovne fenomene istražuju u okviru različitih znanstvenih disciplina. Ovaj skup omogućuje razmjenu spoznaja i rezultata istraživanja o različitim obrazovnim temama te afirmaciju obrazovnih znanosti u široj akademskoj i stručnoj javnosti.

Čast nam je najaviti da će ove godine plenarna predavanja održati dr. sc. Inga Tomić-Koludrović s Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar te profesor emeritus Alistair Ross sa Sveučilišta London Metropolitan.

Pozivamo vas da aktivnim sudjelovanjem i prezentacijom rezultata vlastitih istraživanja doprinesete uspješnom radu konferencije.

Detaljnije obavijesti o konferenciji, načinima sudjelovanja te prijavi radova možete potražiti na web stranici http://www.idi.hr/doz2018.

Srdačno vas pozdravljamo i veselimo se vašem dolasku,

Predsjednik Programsko-organizacijskog odbora
Dr. sc. Saša Puzić

Institut za društvena istraživanja u Zagrebu

Centar za istraživanje i razvoj obrazovanja

Amruševa 8/II, 10000 Zagreb

Oznake: , , ,


RSS  |  Facebook