OBZOR 2020. – Poziv na info dan (Društveni izazov 2 i Društveni izazov 5)

Od   /  09. prosinca 2013.  /  Nema komentara

Prenosimo poziv na tematski Informativni dan za program Obzor 2020. u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU, s naglaskom na sljedeća područja:

  • Društveni izazov 2 programa Obzor 2020.: „Sigurnost hrane, održiva poljoprivreda i šumarstvo, istraživanja mora, pomorstva i unutarnjih voda, i bioekonomija“
  • Društveni izazov 5 programa Obzor 2020.: „Klimatska aktivnost, okoliš, učinkovitost resursa i sirovine“

Informativni dan će se održati 18. prosinca 2013. godine, u prostorijama Agencije za mobilnost i programe EU, Frankopanska 26 (velika dvorana Leksikografskog zavoda u prizemlju, ulaz iz dvorišta). Info dan će obuhvatiti prezentacije predstavnika Europske komisije, koji će predstaviti radne programe i natječaje za 2014.-2015. godinu za navedena područja/društvene izazove, uvod u program Obzor 2020. te pregled financijskih i pravnih pitanja programa. Bit će predstavljeno i hrvatsko sudjelovanje u temama „Hrana, poljoprivreda, i ribarstvo i biotehnologija“ i „Okoliš (uklj. klimatske promjene)“ u sklopu FP7 programa, te će hrvatski partneri u FP7 projektima u navedenim područjima predstaviti svoje uspješne priče i iskustva. Za kraj će biti predstavljeno iskustvo hrvatskog evaluatora u FP7 programu.

Info dan će se održati na engleskom jeziku, bez prijevoda. Ispunjenu prijavnicu treba dostaviti na , najkasnije u ponedjeljak, 16. prosinca 2013.

Preliminarni program Info dana

Prijavnica

Oznake:


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook