Webinar o provođenju e-aktivnosti u nastavi uz pomoć wikija kao jednog od Web 2.0 alata

Od   /  11. travnja 2013.  /  Nema komentara

CARNetova E-learning akademija vas poziva na webinar o provođenju e-aktivnosti u nastavi uz pomoć wikija kao jednog od Web 2.0 alata, koji će se održati u utorak 16. travnja 2013. u 11 sati. Cilj je webinara sudionicima dati uvid u različite faze planiranja, pripreme, provedbe i evaluacije e-aktivnosti te njihovu moguću taksonomiju. Nadalje, uz isticanje primjera dobre prakse, autorica će sažeti vlastita pozitivna i negativna iskustva s primjenom projekta Engwiki iz perspektive nastavnika stranoga jezika-voditelja projekta.

Autorica webinara pod nazivom “Oblikovanje i provedba online aktivnosti pomoću wikija i Web 2.0 alata u nastavi engleskoga jezika” je Andreja Kovačić, profesorica na Katedri za strane jezike i općeobrazovne discipline Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu. Profesorica Kovačić će sudionicima prenijeti svoja iskustva u provođenju modela Engwiki projekta uz pomoć kojeg je moguće oblikovati različite pedagoške aktivnosti za online poučavanje i kolaborativno učenje stranih jezika, materinskog jezika, kao i drugih nastavnih predmeta za učenike, studente i polaznike online edukacija koji mogu svladati i prihvatiti tehnologiju wiki alata.

Webinar će se odrzati u utorak 16. travnja u 11 sati na adresi acp.carnet.hr/ela putem alata Adobe Connect – sustava za videokonferencijski prijenos i kolaboraciju. Da biste se uključili, kod prijave odaberite opciju “gost”. Nakon predavanja sudionici će imati prilike predavačici postavljati i pitanja. Preporučeni web preglednici za sudjelovanje u webinaru su Internet Explorer i Mozilla Firefox.

Webinar se održava u organizaciji tima CARNetove E-learning akademije, koja ove godine obilježava 10. jubilarnu godinu održavanja nastave. Ovaj će webinar biti dio nastavnih aktivnosti trenutnih polaznika, ali i jedno od niza događanja koja će tim E-learning akademije organizirati u jubilarnoj godini.

Oznake: ,


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook