Poziv na skup Supporting Personal and Professional Development of Doctoral Candidates (Zagreb, 12. prosinca 2012.)

Od   /  10. prosinca 2012.  /  Nema komentara

Prosljeđujemo poziv na skup Supporting Personal and Professional Development of Doctoral Candidates koji će se održati na Sveučilištu u Zagrebu, Zvonimirova 8, 12. prosinca 2012. s početkom u 9 sati.

Skup je završna aktivnost projekta Razvoj transfernih vještina tijekom doktorske izobrazbe koji je financiran sredstvima Fonda za razvoj Sveučilišta, a namijenjen je dekanima, prodekanima za znanost, voditeljima doktorskih studija, mentorima te svima ostalima uključenima u proces doktorske izobrazbe. Na skupu će se raspravljati o važnosti razvoja dodatnih vještina doktoranada i važnosti planiranja razvoja njihove karijere te o sustavu potpore koju sveučilišta mogu ponuditi svojim doktorandima prilikom toga procesa, s naglaskom na ulogu koju u tome mogu imati doktorske škole.

Na skupu Supporting Personal and Professional Development of Doctoral Candidates, Sveučilište u Zagrebu ugostit će stručnjake u području doktorske izobrazbe koji su doprinjeli pokretanju inicijativa i implementaciji programa za razvoj mladih istraživača tijekom doktorske izobrazbe, kao što su Ellen Pearce, ravnateljica Vitae – organizacije za razvoj karijere istraživača iz Velike Britanije, Alexandra Bitušikova – viša savjetnica pri EUA – Council for Doctoral Education, Jean-Dominique Polack, ravnatelj Instituta za trening doktoranada na Sveučilištu Pierre i Marie Curie (Doctoral Training Institute, University Pierre and Marie Curie), Frank Witlox, ravnatelj Doktorske škole za prirodne znanosti Sveučilišta u Ghentu (Doctoral School of Natural Sciences, University of Ghent), te koordinatorica Leuven Arenberg doktorske škole za znanost, inženjerstvo i tehnologiju na Katoličkom sveučilištu u Leuvenu (Leuven Arenberg Doctoral School of Science, Engineering and Technology, KU Leuven), Heleen Cuypers.

Za konferenciju se možete prijaviti putem poveznice: http://doktorski.unizg.hr/dokt/datoteke/konferencija_supporting_personal_and_profeccional_development_of_doctoral_candidates

Program skupa


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook