Obilježavanje 9. prosinca – Međunarodnog dana borbe protiv korupcije

Od   /  02. prosinca 2011.  /  Nema komentara

Udruga za razvoj visokoga školstva “Universitas” od akademske godine 2011./2012., suradnik je na projektu “Borba protiv korupcije u akademskoj zajednici – Studenti protiv korupcije” kojega provode udruge Financijski klub i eSTUDENT s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Jedan od ciljeva Projekta jest potaknuti članove akademske zajednice, a posebno studente, na otvorenu diskusiju o problematici korupcije u akademskoj zajednici te ih motivirati na aktivnije reagiranje na koruptivno djelovanje. Projekt se provodi na Sveučilištu u Zagrebu, a uključivanjem Udruge Universitas svoje je aktivnosti proširio i na Sveučilište u Rijeci.

Ovim putem želimo obavijestiti sve naše članove, korisnike i širu javnost kako će se Udruga Universitas, u okviru projektnih aktivnosti, uključiti u obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv korupcije organizacijom okruglog stola na temu „Izazovi suočavanja s korupcijom u akademskoj zajednici“. Okrugli stol održat će se u petak 9. prosinca 2011. godine s početkom u 11.00 sati na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci (Kampus na Trsatu) u prostoriji 006.

Program okruglog stola bit će objavljen na mrežnim stranicama Universitasa i proslijeđen široj javnosti početkom sljedećeg tjedna. Nadamo se vašem odazivu u što većem broju.

Oznake: , , , , , ,


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook