Aktualnosti iz svijeta: HER Data

Od   /  09. studenoga 2011.  /  Nema komentara

Predstavljamo vam novu mrežnu stranicu – HER Data – na kojoj možete pronaći izvješća, članke i korisne informacije o visokom obrazovanju u zemljama Zapadnog Balkana, a koja je dostupna javnosti od 1. studenoga 2011. godine.

Mrežna stranica dio je aktivnosti u okviru međunarodnog suradničkog projekta European Integration in Higher Education and Research in the Western Balkans, kojeg provode: Department of Educational Research of the Faculty of Educational Sciences (PFI), Centre for European Studies (ARENA) sa Sveučilišta u Oslu, Norwegian Institute for Studies in Innovation, Research and Education (NIFUSTEP), Sveučilište u Zagrebu, Fakultet političkih nauka Sveučilišta u Beogradu i Centar za obrazovne politike iz Beograda.

Osim što će se objavljivati tekstovi renomiranih istraživača u području visokoga obrazovanja, stranica sadrži i poseban odjeljak za tekstove mladih istraživača, doktoranada i postdoktoranada.
Autor prvog teksta, pod nazivom Higher Education in Croatia: Introduction, je Marko Turk, znanstveni novak i asistent na Odsjeku za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Rijeci i član Izvršnog odbora Universitasa.

Oznake:


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook