Poziv na natječaj za odabir članova Hrvatske stručne skupine za Bolonjski proces

Od   /  24. veljače 2011.  /  Nema komentara

Ministarstvo znanosti obrazovanja i športa je raspisalo Poziv na natječaj za odabir članova Hrvatske stručne skupine za Bolonjski proces.

Opća zadaća stručne skupine u Republici Hrvatskoj je podupirati reforme Bolonjskog procesa, promovirati inicijative i programe Europske unije u području visokog obrazovanja, savjetovati donositelje politika, visoka učilišta i druge relevantne institucije. Također, stručnjaci će savjetovati visoka učilišta u sljedećim područjima: osiguranje kvalitete; ispravna primjena ECTS-a i dopunske isprave o studiju; reforma kurikula na osnovi ishoda učenja; implementacija Hrvatskog kvalifikacijskog okvira; te organizirati seminare i obuke u tuzemstvu.

Kandidati za članove Hrvatske stručne skupine za Bolonjski proces mogu biti (pro)rektori, dekani, više znanstveno-nastavno osoblje, pročelnici katedri, djelatnici ureda za međunarodnu suradnju, i ostali stručnjaci iz područja visokog obrazovanja.

Poziv na natječaj je otvoren do 1. ožujka 2011. godine te ovim putem obavještavamo sve zainteresirane o mogućnosti prijave, te Vas molimo da ovu elektronsku poštu proslijedite osobama za koje smatrate da bi bile zainteresirane postati članovi Hrvatske stručne skupine za Bolonjski proces.

Više na stranicama Ministarstva znanosti obrazovanja i športa.

Oznake: , ,


Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/univers1/public_html/wp-content/themes/wpuniversity/comments.php on line 33

You must be logged in to post a comment.

RSS  |  Facebook